När jag kom hem från jobbet igår var Babette och Eros ovanligt keliga. De brukar vilja att jag hälsar på dem när jag kommer, men sedan vill de ha mat, men det ville de inte igår. Eros som glatt annars brukar smaska i sig blötfodret när jag komemr hem, vek inte från min sida för en sekund! Han skulle ha gos hela tiden. Efter en liten stund upptäckte jag varför. De hade varit påhittiga.
Jag hade gömt en ask med Eros favoritgodis "Smilla Hearties" bakom en kudde i soffan kvällen innan för att jag inte orkade gå ut till köket med den! Denna ask hade de nu hittat och stod öppnad på golvet med enbart några få bitar kvar på botten! Den var nästan full kvällen innan, så tacka sjutton för att de inte var hungriga!
Locket till asken låg bredvid med en massa små hål efter tänder där, förmodligen Eros, hade bitit tag för att få upp locket. Den lille godis junkien! ;-)Leave a Reply.

  Author

  Jag heter Pernilla och de tassavtryck som kommer att göras här kommer att röra mina katter, katteriet och en del annat smått och gott som har med katter att göra.

  Archives

  November 2011
  September 2011

  Categories

  All